Wat zijn de beste reisverzekeringen voor de VS?

Category: ESTA Toerisme | 0
Wat zijn de beste reisverzekeringen voor de VS?

Als er één bestemming is waar een goede reisverzekering heel belangrijk is, dan zijn het wel de Verenigde Staten. Het vinden van het bedrijf dat de beste ziektekostenverzekering biedt voor een reis naar de Verenigde Staten kan echter veel onderzoek vergen en je kunt nog steeds de verkeerde keuze maken. Het doel van je bezoek, de duur van je verblijf en je nationaliteit hebben allemaal invloed op je keuze.

Misschien kom je maar een paar dagen of weken, of misschien kom je naar de VS om te studeren of werken. Je hoeft niet te wanhopen.

Hieronder bekijken we een paar van de topverzekeraars in deze branche en geven we aanbevelingen voor de beste reisverzekeringen voor de Verenigde Staten. Zelfs als je na het lezen hiervan besluit om niet in zee te gaan met een van de bedrijven op onze lijst, ben je nog steeds in een betere positie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Heymondo

Ongeacht of je naar de Verenigde Staten reist als toerist, om te studeren of om een nieuwe baan te beginnen, wij geloven dat Heymondo de beste reisverzekeringsoplossingen biedt.

Er zijn een aantal redenen waarom wij geloven dat het kopen van een reisverzekering bij Heymondo een van de beste opties is. Ten eerste bieden ze een ruime keuze aan verschillende opties. Voorbeelden zijn jaarlijkse reisverzekeringen voor meerdere reizen, eenmalige reizen, reisverzekeringen die alleen je medische kosten dekken en langlopende reisverzekeringen. De laatste is de beste keuze voor wie in de Verenigde Staten wil studeren of werken.

Daarnaast is Heymondo ook (voor zover wij hebben kunnen nagaan) de enige maatschappij op de reisverzekeringsmarkt die je medische rekeningen vooruitbetaalt. Bij alle andere moet je de rekening betalen en vervolgens het geld bij hen terugvragen.

Dit is vooral relevant in de Verenigde Staten, waar de kosten voor gezondheidszorg extreem hoog kunnen zijn. Met Heymondo heb je gemoedsrust in de wetenschap dat je niet eerst de rekeningen hoeft te betalen en dan moet wachten tot de verzekeraar je terugbetaalt.

Bovendien heeft Heymondo ook een gunstige verhouding tussen dekking en kosten, d.w.z. het biedt een uitstekend dekkingsniveau voor een zeer redelijke prijs. Het bedrijf heeft zich lange tijd onderscheiden door zijn concurrerende prijzen en doet dat nog steeds.

We hebben ook veel positieve online beoordelingen gezien voor dit bedrijf. Mensen zijn bijvoorbeeld vaak positief over hun 24/7 klantenservice en het ondersteunend personeel is zeer deskundig en vriendelijk.

SafetyWing

Als je een student bent of een budgetreiziger die de Verenigde Staten voor een paar maanden wil verkennen, moet je niet de fout maken om een paar dollar te besparen door te verzuimen om op zijn minst een ziektekostenverzekering te kopen. Zoals we al eerder zeiden, kan gezondheidszorg in de VS verschrikkelijk duur zijn.

Als je alleen een ziektekostenverzekering afsluit, moet je er rekening mee houden dat je meestal niet gedekt bent voor andere reisgerelateerde kosten zoals reisannulering, verlies van bagage en reisvertragingen. Als je verschillende ziektekostenverzekeringen vergelijkt, moet je er ook rekening mee houden dat de meeste Amerikaanse verzekeraars eisen dat de polishouder ten minste 6 of 12 maanden in de Verenigde Staten woont.

Rekening houdend met het bovenstaande beschouwen wij SafetyWing als de beste optie voor een reisverzekering voor mensen die de Verenigde Staten willen bezoeken. De plannen van het bedrijf zijn op maat gemaakt voor bezoekers aan de VS die een uitgebreide ziektekostenverzekering nodig hebben die maandelijks kan worden verlengd totdat de polishouder wil opzeggen.

De optie Nomad Insurance van het bedrijf biedt bijvoorbeeld dekking voor de kosten van vervoer per ambulance, behandeling in een ziekenhuis en tandheelkundige noodbehandelingen. Polishouders zijn ook gedekt voor verschillende andere reisgerelateerde kosten, zoals noodrepatriëring en evacuatie, verloren bagage en reisonderbreking.

IMG Wereldwijd

Wij zien dit bedrijf als de beste optie voor een reisverzekering als je een Amerikaans staatsburger bent die bijvoorbeeld in het buitenland werkt of woont en de Verenigde Staten wilt bezoeken om familie en vrienden te bezoeken. IMG Global kan een kortlopende reisverzekering bieden die je dekt totdat je wilt terugkeren naar waar je ook woont of werkt.

In een situatie als deze kan het vrij lastig zijn om een reisverzekering voor de Verenigde Staten te krijgen, want hoewel veel zorgverzekeraars uitstekende reisverzekeringen aanbieden voor Amerikaanse burgers die naar het buitenland willen reizen, is er maar een handjevol dat dekking biedt voor Amerikaanse burgers die de Verenigde Staten bezoeken.

Belangrijk: Als je een Amerikaans staatsburger bent en in de VS woont en reist, moet je een binnenlandse reisverzekering afsluiten.

Bovendien eisen Amerikaanse reisverzekeraars vaak dat de polishouder een bepaalde periode in de Verenigde Staten heeft gewoond (meestal ongeveer zes maanden) voordat ze bereid zijn om hem of haar verzekeringsdekking te bieden.

Dat is een van de belangrijkste redenen waarom wij geloven dat IMG Global de beste reisverzekeringen heeft voor Amerikaanse burgers die de Verenigde Staten willen bezoeken. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld een van de beste annuleringsverzekeringen op de markt. Het verkoopt ook een uitstekende “annuleren om welke reden dan ook” polis.

Dat gezegd hebbende, IMG Global is ook een uitstekende keuze voor Amerikaanse expats omdat het 3 Patriot Amerika plannen aanbiedt die een geweldige medische dekking en basisdekking van de reisverzekering bieden wanneer ze de V.S. bezoeken.

Hun Patriot American-plan bevat bijvoorbeeld een uitgebreide dekking voor medische kosten en noodevacuatie om medische redenen, overlijden door een ongeval, verloren bagage, reisonderbreking en natuurrampen.

Het bedrijf verkoopt ook een Patriot America Plus-plan dat alles dekt wat hierboven is genoemd en het acuut optreden van een reeds bestaande aandoening, op voorwaarde dat je jonger bent dan 70 jaar.

Nog betere dekking wordt geboden door hun Patriot Platinum America plan, dat alles dekt wat hierboven is genoemd plus aanzienlijk hogere maximale dekkingsbedragen (tussen $2 miljoen en $8 miljoen). De verlengingsperiode is hier ook 36 maanden in plaats van de 24 maanden van het Patriot America Plus-plan.

Wereldreizen

Dit bedrijf biedt geweldige reisverzekeringsplannen voor mensen die net een baan hebben gevonden in de Verenigde Staten. Het kan moeilijk zijn voor buitenlanders om de juiste reisverzekering te vinden omdat de meeste Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen eisen dat de polishouder minimaal zes maanden in de Verenigde Staten heeft gewoond.

Als je op weg bent om een nieuwe carrière te beginnen in de Verenigde Staten, maak dan niet de fout om zonder dekking te zitten. We kunnen niet genoeg benadrukken dat gezondheidszorg in de Verenigde Staten duur kan zijn. Je wilt de kosten van een grote noodoperatie niet uit eigen zak betalen!

Gelukkig heeft World Trips de Atlas Amerika Werkvisum Ziektekostenverzekering. Het is speciaal gemaakt voor mensen met een tijdelijk werkvisum voor de Verenigde Staten.

Dit plan dekt alles wat je normaal zou verwachten van een kwaliteitsvolle ziektekostenverzekering, inclusief ambulancierskosten, ziekenhuisopnames, intensieve zorgen, dringende evacuatie om medische redenen en dringende zorgen.

Het goede nieuws is dat het zeer scherp geprijsd is, zelfs als je kiest voor de optie met een eigen risico van 0 dollar. Daarnaast is World Trips ook een van de beste reisverzekeraars als het gaat om reeds bestaande aandoeningen, zelfs voor senioren tot 79 jaar.

BUPA

Houd er rekening mee dat dit bedrijf sinds 2021 geen reisverzekeringen meer aanbiedt.*

AXA

Dit bedrijf is door Interbrand al tien jaar op rij uitgeroepen tot het beste wereldwijde verzekeringsmerk.

AXA biedt een reisverzekering voor de volgende scenario’s:

Verlies van bagage

AXA biedt een terugbetalingsdekking als uw persoonlijke bezittingen of bagage tijdens uw reis gestolen of beschadigd worden.

Annuleringsdekking als je je reis moet annuleren, ongeacht de reden

Het bedrijf biedt dekking voor 75% van de niet-restitueerbare vooruitbetaalde kosten van je reis als de reis om wat voor reden dan ook moet worden geannuleerd.

Reisonderbreking

De maatschappij biedt dekking voor alle reiskosten die niet worden terugbetaald als je de reis niet kunt voortzetten vanwege een gedekte reden.

Annulering

AXA vergoedt u tot een maximumbedrag gelijk aan de waarde van uw verzekerde reiskosten met betrekking tot annuleringskosten die zijn gemaakt vanwege een gebeurtenis die niet kon worden voorzien, zoals slecht weer of ziekte.

Evacuatie in noodgevallen

AXA biedt een reisverzekering voor evacuatie en repatriëring naar de dichtstbijzijnde adequate zorginstelling of naar uw huis als dit op medische gronden noodzakelijk wordt geacht door een arts.

Medisch noodgeval

Het bedrijf biedt ook dekking voor kosten in verband met medische noodbehandeling na een ziekte of verwonding door een ongeval tijdens het reizen, plus noodrepatriëring en evacuatie op medische gronden.

ALLIANZ

OneTrip Basis

Dit voordelige plan biedt dekking voor het geval je je reis moet annuleren of onderbroken wordt. Dit plan biedt ook een beperkte dekking voor gebeurtenissen na vertrek, zoals beschadigde of zoekgeraakte bagage en medische dekking in noodgevallen.

OneTrip huurauto beschermer

In de meeste staten biedt deze optie primaire verzekeringsdekking voor kosten in verband met gedekte verliezen, botsingen en schade aan een auto die je huurt. Deze optie omvat ook 24-uurs assistentie in noodgevallen.

Alle reizen

Dit plan biedt relatief goedkope bescherming voor al je reizen gedurende een volledig jaar. De voordelen omvatten reisonderbreking en -annulering, gestolen, verloren of vertraagde bagage, enz.

AllTrips Premier

Het AllTrips Premier-plan biedt een jaar lang internationale reisbescherming, inclusief een conciërgedienst. Het biedt dekking voor jou en de leden van je huishouden – ongeacht of je samen of alleen reist.