ESTA-diensten

We helpen aanvragers met reistoestemmingen voor de Verenigde Staten

Dezelfde dag verwerkt, snel en veilig.

Onze diensten voor begeleide visumaanvragen zijn bedoeld om klanten te helpen hun ESTA’s en Amerikaanse visa veilig te stellen. Op deze pagina vindt u informatie over onze diensten voor het verkrijgen van een ESTA of visum voor de Verenigde Staten.

We hebben ervaring met het regelen van duizenden visa voor klanten. Als onderdeel van onze service worden je gegevens beoordeeld door visumexperts. Je ontvangt realtime statusberichten via e-mail over je ESTA-aanvraag. We bieden 24 uur per dag ondersteuning via e-mail en telefoon. We hebben een hoog succespercentage in het verkrijgen van visa voor onze klanten, momenteel meer dan 95%.

Minder dan 90 dagen op bezoek?

Toeristisch of zakelijk visum

Geldig voor maximaal twee jaar en voor meerdere bezoeken. Kan gebruikt worden voor vakantie / toerisme, bezoek aan vrienden en familie, maar ook voor zakelijke doeleinden.

Voor burgers van deelnemende landen die zonder visum voor een kort bezoek naar de Verenigde Staten reizen

Nu solliciteren


(inclusief $14 kosten van de Amerikaanse overheid. Je kunt je hier aanmelden bij de overheid).

Tot 180 dagen bezoek?

B-2 toeristenvisum of B-1 zakenvisum

Voor bezoeken zoals toerisme, vakantie, het bezoeken van familie en vrienden, of voor het ontvangen van een medische behandeling, of voor reizen naar de VS om zaken te doen.

Voor burgers die GEEN lid zijn van een deelnemend land.

Nu solliciteren


(exclusief $160 MRV-vergoeding die in rekening wordt gebracht door de Amerikaanse overheid. Je kunt je hier aanmelden bij de overheid)